Brynäs IF

713918 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1779769

Sv: Rögle - Brynäs 2016-11-26
Carl Lejonkräk: Diskussionen om hur viktiga tekningar är har ju egentligen inte så mycket med Granström i sig att göra. Det handlar ju mer om hur man ska bedöma hur viktigt det är att en bra tekare försvinner. Jag bedömer inte Granström som spelare speciellt mycket efter att han är en bra tekare eller en "nagel i ögat" osv. Jag tittar mer på ren skicklighet, och även om han spelat i förstakedjan så är han ändå för mig vår tredjecenter efter Jensen och Westerholm. Och så har jag sett honom hela tiden, i ett lag med topp 4-ambitioner så ska han inte vara mer än tredjecenter. Och nä, försöker verkligen inte förminska Granström som spelare här, han är en bra tredjecenter som kan producera rätt okej. Sen om folk tror att spelet har varit svajigt för att Granström är borta... det är trams, ett lag hamnar inte i en svacka för att den tredje bästa centern försvinner. Men ja, jag tror du också är med mig på en del av detta, inlägget är inte riktigt mot dig utan ville bara ge min bild av hur jag ser på Granström.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Rögle - Brynäs 2016-11-26
Rodrigo: Helt enig. Granström är ingen poängspruta men folk tycker ändå att han är enormt viktig för "det hårda jobbet han gör". Ett "hårt jobb" som hittills har resulterat i att han varit inne på flest baklängesmål av alla spelare i laget. Jag skulle faktiskt säga att han är vår fjärde bästa center just nu. Blomqvist är en skickligare center som dessutom gör det "hårda jobbet" minst lika bra som Granis.
Kommentera

Sv: Rögle - Brynäs 2016-11-26
Rodrigo: Jag håller med om Granström, han är inte så viktig i serielunken men han kan vara ett monster i slutspel och jag hoppas att han är i toppform då och hunnit lira en eller annan månad innan dess. Angående tekningar så såg vi mot Rögle senast vad en förlorad tekning kan leda till och Granström hade nog inte förlorat tekningen på det där viset.
Kommentera