Brynäs IF

713674 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1782193

Sv: Brynäs IF - Växjö Lakers 3/12-2016
Skrubben: Det är klart att man ska njuta av segrarna, men ibland ser jag inlägg här som ser ut som säsongssummeringar där Brynäs får massvis med beröm. Det är en jämn serie och vi vet att många lag blir bättre och bättre. Samtidigt spelar Brynäs ett väldigt energikrävande spel och har redan flera tunga skador. Jag är optimistisk men också ödmjuk inför fortsättningen av säsongen....
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs IF - Växjö Lakers 3/12-2016
Peja: Det är bästa inställningen. Mycket kan hända...
Kommentera

Sv: Brynäs IF - Växjö Lakers 3/12-2016
Peja: Det är en lång serie och mycket kan hända. Förra året låg vi trea i tabellen efter drygt 30 omgångar spelade. Så givetvis ska vi vara ödmjuka inför fortsättningen av serien.

Men en myt som jag vill ta död på är att vårt skadeläge skulle göra spelarna tröttare. Om vi leker med tanken att vi hade haft full trupp idag, så hade enda skillnaden varit att man hade roterat på spelarna i fjärdekedjan. Man hade aldrig roterat på spelare i toppkedjorna. Man hade knappast bestämt sig för att vila typ Paille och Johnson bara för att Enterfeldt och Zaborsky hade varit skadefria. Det är bara kolla på istiderna för spelarna senaste matcherna. Inga anmärkningsvärda siffror alls på någon egentligen. Spelarna i toppkedjorna ligger mellan 16-19 minuter per match. Och bland backarna lirar Gunderson mest med ca 23 minuter per match.
Kommentera