Brynäs IF

713728 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1782223

Sv: Brynäs IF - Växjö Lakers 3/12-2016
Peja: Jag tycker du gör en höna av en fjäder. Brynäs sliter inte mer på sina spelare än något annat lag trots att man har 4 spelare skadade. Jag skulle snarare säga att det är precis tvärt om. Vi har 3 toppkedjor som alla är ett hot för motståndarna. Vanliga lag har 1 eller 2 toppkedjor som man ofta matchar betydligt hårdare än resterande kedjor. Vi kan rulla runt på 3 kedjor när vi jagar en kvittering exempelvis.

Samma sak gällande backsidan. Nu rullar vi på 7 backar, där istiden ligger ganska jämnt fördelad mellan 6 backar. Den som sticker ut är Gunderson, men en toppback av hans kaliber klarar av att spela 23 minuter per match. Det känns som att du verkligen letar med ljus och lykta för att hitta problem i Brynäs just nu. Jag kan köpa att ytterligare skador kan göra att några spelare får slita lite extra. Men som laguppställningen ser ut just nu är det inga som helst bekymmer.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs IF - Växjö Lakers 3/12-2016
Skrubben: Jag gör ingen höna av en fjäder, men tycker det är förminskande och även respektlöst att påstå att skadorna på Zaborsky, Enterfeldt och Sunkan inte påverkar någonting ö-v-e-r-h-u-v-u-d-t-a-g-e-t som du har försökt få det till.

Som det här med att tre kedjor som hotar motståndarna. Hur många poäng har Westerholmarna gjort i 5 mot 5 sedan Zaborsky blev skadad? Ja, de gjorde några när Blomman spelade där, och konsekvensen av det blev att fjärdekedjans klass sjönk drastiskt.
Kommentera