Brynäs IF

713877 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1801619

Sv: SILLY 2017 / 18
Finns det något utav dessa herrar ni skulle vilja ha kvar till nästa säsong?

Kilström
Pudas
Carlsson
Ersson

PoW
PaW
Johnson
Lindblom
Ikonen
Zaborsky


Jag skulle vilja ha kvar Carlsson såklart.
Även ganska uppenbara Lindblom och Johnson men de går nog inte (NHL för Oskar och Nick har gjort sina 3år plus att deras barn börjar bli lite äldre så dom vill nog hem)

Ikonen, kanske, det beror mycket på hur han avslutar säsongen, men fortsätter han som han gjort så skulle jag inte ha ngt emot att ha kvar honom!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: SILLY 2017 / 18
Peja:
Sunken har alltid kontrakt kvar
Det är tyvärr sen gammalt...
Kommentera

Sv: SILLY 2017 / 18
Inkazar: Lindblom är förlorad så honom räknar jag inte in. Enligt mitt tycke ser jag bara på backsidan att vi ska förlänga med Carlsson (givet). Kilström har jag inte mycket för om jag ska vara ärlig, tror det finns en bättre back att ta in där för samma pengar.

Ikonen och zaborsky ser jag gärna en förlängning på. Zaborsky tycker jag ska få visa vad han går för när han snart är hel. Johnson, visst om han kan tänkas gå ner i lön så skulle jag inte ha något emot en förlängning där med.

Backsidan är somsagt ett svårt pussel att lägga för Bengtźen. Där tror jag vi ska lägga ner mest krut nästa säsong.
Kommentera

Sv: SILLY 2017 / 18
Inkazar: Har hört att NHL lag gärna vill ha över backar och målvakter ett år tidigare för att de skall anpassa sitt spel i AHL.
Tror det är det som Lucas siktar på. Om inte borde han säkras upp pronto. Kilas behöver ersättas med en defensiv, fysiskt spelande pjäs eller behållas.
Kommentera