Brynäs IF

714186 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1803403

Sv: Brynäs- Rögle 2017-02-23
Inkazar: På det så har vi säkert sparat en hel del på alla våra skador. Zab kostar inte gratis...
Sen är det ju faktiskt så att jag tror att Brynäs ledning vet om att det är som det är med publikintresset i Gävle. Där har man mycket att jobba på. Något man gör...
Sen kommer det en rejäl slant extra i TV avtalet nästa säsong så jag är inte ett dugg orolig för ekonomin. Jag vet liksom inte vad Enaranger vill uppnå riktigt. Han lägger ned en hel del tid på att räkna men några konkreta förslag ser man inte. Det finns ju de som tycker att laget skall flytta från Gävle. Vilket är det mest löjeväckande förslaget av alla.
Mitt förslag är att bygga om lite i arenan. Se till att publiken ser bättre ut på kanterna av långsidan och hörnen bredvid klacken. Man ser ju liksom vart det oftast är tomt...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs- Rögle 2017-02-23
Powerfade:
"Sen kommer det en rejäl slant extra i TV avtalet nästa säsong så jag är inte ett dugg orolig för ekonomin."

Licensen är ju en sak men det handlar ju i slutändan att ha en tillräckligt stark trupp år efter år, TV-pengarna får ju även de lagen som har 500 - 1000 mer publik på läktarna.

Att ett flertal lag oftast har mer publik trots att Brynäs spelar bra och ligger i topp av tabellen har jag svårt att förstå... ohållbart på sikt så vida inte nån penningstark person får för sig att täcka upp för de resurser som fattas.
Jag tror inte vi varje år kan förvänta oss juniorer som gör så här stor skillnad som säsongens ungdomar!
Kommentera