Brynäs IF

713960 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1803447

Sv: Brynäs- Rögle 2017-02-23
Powerfade:
"Sen kommer det en rejäl slant extra i TV avtalet nästa säsong så jag är inte ett dugg orolig för ekonomin."

Licensen är ju en sak men det handlar ju i slutändan att ha en tillräckligt stark trupp år efter år, TV-pengarna får ju även de lagen som har 500 - 1000 mer publik på läktarna.

Att ett flertal lag oftast har mer publik trots att Brynäs spelar bra och ligger i topp av tabellen har jag svårt att förstå... ohållbart på sikt så vida inte nån penningstark person får för sig att täcka upp för de resurser som fattas.
Jag tror inte vi varje år kan förvänta oss juniorer som gör så här stor skillnad som säsongens ungdomar!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs- Rögle 2017-02-23
SnowKing: Det som är underligt att att Brynäs publiksnitt på bortaplan alltid är bland de två-tre högsta (ser ut att spricka i år) trots att laget varit sådär dom senaste åren. Hemmasnittet hamnar i mitten i bästa fall.
Kommentera

Sv: Brynäs- Rögle 2017-02-23
SnowKing: Det låter på en del som att Brynäs ligger tvärsist i publikligan. Vi har legat på plats 6-8 senaste 4 säsongerna och denna säsong är inte unik. Växjö och Skellefteå är topplag i ligan och dom snittar under 5000. Klart man alltid vill locka fler folk, men på vissa låter det som att domedagen nyss har kommit. Jag fattar inte grejen... 4500 mot Rögle på en torsdag (precis före löning) är helt okej.
Kommentera

Sv: Brynäs- Rögle 2017-02-23
SnowKing: Säsong efter säsong så visas det att det i lika stor utsträckning handlar om fingertoppskänsla och kunnighet när det gäller lagbyggen, inte bara ekonomiska muskler.
Kommentera