Brynäs IF

713954 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1803463

Sv: Brynäs- Rögle 2017-02-23
SnowKing: Förra året hade vi högre publiksnitt än budgeterat, men ändå gick vi 8 miljoner back. Alltså är ditt resonemang enormt förenklat då du verkar ignorera övrig verksamhet och tro att det enda som påverkar det ekonomiska resultatet är publiksnittet.

Förra säsongen satte den förra ledningen en enormt klantig budget som byggde på att man skulle få in ytterligare en huvudsponsor under säsongen. Man fick inte in den sponsorn i tid, och därmed låg man direkt 5 miljoner back. Säsongen innan det hade man ett publiksnitt på drygt 5100 medan budgeterat snitt var 6000. DET var ett kännbart publiktapp som orsakade 3-4 miljoner back gentemot budget. Men det året gick man ändå 7 miljoner back, vilket berodde på ett tränarbyte och flertalet värvningar under säsong. Det kostade totalt drygt 3 miljoner.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs- Rögle 2017-02-23
Skrubben: Förra året gick vi ju tokback på publiken?
Kommentera

Sv: Brynäs- Rögle 2017-02-23
Skrubben:
Jag har aldrig ansett mig va insatt i Brynäs ekonomi på detaljnivå, där är mycket jag inte har en aning om.
Men att man inte kan hålla publikbudget p.g.a. att folk hellre sitter hemma i TV-soffan tycker jag tyder på att för få egentligen bryr sig... besöka matcher och köpa matchtröjor m.m. är ju den ENKLA vägen vi supportrar visar att vi älskar vårat lag.

Jag kommer aldrig acceptera att Brynäs som har så många supportrar runt i landet har så låga besökssiffror i Gavlerinken jämfört med ett antal städer o orter med betydligt färre befolkningsmängd i närområdet!
Kommentera