Brynäs IF

713200 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1812649

Sv: MATCHTRÅDEN
Peja: Stämmer. Särskilt Lindblom ser ut att vantrivas med den hårdhänta uppvaktning vid varje sargduell. Får LHC fortsätta är risken stor att de hittat nyckeln till semifinalen. När får vi se Brynäsare som plågar Little på samma sätt?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MATCHTRÅDEN
Mittzon: "Särskilt Lindblom ser ut att vantrivas med den hårdhänta uppvaktning vid varje sargduell"
Man frågar sig hur han skall överleva i NHL då....
Efter jätten Bertilsson så tycker jag Kilas får alldeles för lite beröm. Han har varit riktigt, riktigt bra under slutspelet.
Kommentera

Sv: MATCHTRÅDEN
Mittzon: vi måste få andrakedjan att kliva fram när det låser sig för första. Gärna att tredje kan peta in någon ibland också. Tycker den kedjan ser riktigt vasst ut
Kommentera

Sv: MATCHTRÅDEN
Mittzon: var lite fbk light över lhc spelet . Fasthållning och ryggsäck. Första linan måste in i matchen igen . Full läkerol på fredag . Då ska det vara 3-1 i matcher .
Kommentera

Sv: MATCHTRÅDEN
Mittzon: Jag tycker att domarna måste kunna steppa upp och ha känsla. Att acceptera hårda tag är självklart OK i slutspel, att fullständigt omöjliggöra skickliga spelare från att spela hockey genom att tillåta extrem ryggsäckshockey är ju något helt annat...
Ja, Brynäs kör ju lite liknande på deras skickliga spelare också, och vi ser inte mycket produktion från de heller. Det är synd att domarnas inkompetens förstör för de som faktiskt kan spela hockey.
Kommentera