Brynäs IF

713800 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1813575

Sv: MATCHTRÅDEN
Visst va vi det bättre laget ikväll? satt med en röglekompis och kollade matchen och han höll inte med, någon med en nykter analys?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MATCHTRÅDEN
David Rautio, och att Linköping är bedrövligt dåliga offensivt, räddar oss idag. Hade varit ruskigt besviken om vi förlorat. Tycker många av utespelarna var övertända, några av utvisningarna tydde på det. Saknade kylan i passningarna. Rätt besviken på en sån som Jensen, tycker inte han gör det han ska. Lindblom har i ärlighetens namn tre superlägen där han MÅSTE göra minst ett mål. Förväntar mig också lite mer av Paille.

Måste utöver Rautio lyfta backarna, oerhört disciplinerade.

Anledningen till att vi har 3-1 är framförallt att Linköping inte kommit upp i nivå. Tycker jag. MEN vad gör det? Semin är nära!
Kommentera

Sv: MATCHTRÅDEN
Bratwursten : Att hålla på Brynäs är inte bra för någonting alls, familjen förstår ingenting,. Man är alltid nervös, men ändock segrarna betyder allt. Så är det och så förbli det, skål brynäsvänner!
Kommentera

Sv: MATCHTRÅDEN
Bratwursten : Tycker att vi har varsin period. Sedan är den tredje lite svänig men att Brynäs har de farligaste chanserna. Förlängningen tycker jag, trots något farligt Linköpings läge, att Brynäs har förlängningen. Kändes betydligt mer hungrigare osv.
Kommentera

Sv: MATCHTRÅDEN
SÅ HIMLA LÄTT ATT VARA BRYNÄSARE IKVÄLL. FORZA BRYNÄS !
Kommentera