Brynäs IF

715472 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1813581

Sv: MATCHTRÅDEN
David Rautio, och att Linköping är bedrövligt dåliga offensivt, räddar oss idag. Hade varit ruskigt besviken om vi förlorat. Tycker många av utespelarna var övertända, några av utvisningarna tydde på det. Saknade kylan i passningarna. Rätt besviken på en sån som Jensen, tycker inte han gör det han ska. Lindblom har i ärlighetens namn tre superlägen där han MÅSTE göra minst ett mål. Förväntar mig också lite mer av Paille.

Måste utöver Rautio lyfta backarna, oerhört disciplinerade.

Anledningen till att vi har 3-1 är framförallt att Linköping inte kommit upp i nivå. Tycker jag. MEN vad gör det? Semin är nära!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MATCHTRÅDEN
honken21: sluta gnäll nu.
1. Jensen, det stämmer inte riktigt för honom. Pucken studsar fel osv, men tycker ändå att han är vår bästa center. Bär in pucken i offensiv zon väldigt bra och åker ofta rätt. Vinner även mycket närkamper.
2. Paille, riktigt bra idag, pressar och stressar LHC-backarna rejält. Han är en jätte i boxplay och är alltid först på puckarna, han vinner otroligt mycket närkamper.

Någon jag däremot vill se mer av är Patte, han ser otroligt seg ut och vinner inga närkamper... ser trött ut
Kommentera

Sv: MATCHTRÅDEN
honken21: Det här är sport när det är som bäst! Min sambo sa precis att "du ser sjuk ut!" Man bara måste älska slutspel👍🏻
Kommentera