Brynäs IF

715371 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1814716

Sv: MATCHTRÅDEN
Jag ringde o skrev till morgan Johansson att nu får han skärpa sig. Då la han på luren. Men jag skrev att du måste hata brynäs att han kunde blunda för det med Clark o den bort petade klubba.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MATCHTRÅDEN
jon karls:
Lägg ner...
Domarna har en svår arbetsplats även när det är som lättast!

Den lättaste vägen till någorlunda rättvisa i ett utvisningsbås vore ju att man blåser för ALLT som regelboken förbjuder...

Nu är det nåt ljushuvud som har bestämt att man skall blåsa för var tjugonde försélse typ... säkert inte lätt att hålla det i huvudet.

jon karls - OM Mollgan hatar Brynäs INNAN ditt tilltag... så blir det ju etter värre! Det är väl enkel logik?
Alternativt ÄR verkligen Mollgan så kass även när han gör sitt bästa!

Jag förstår inte riktigt varför han skulle ogilla Brynäs mer än andra lag, men det är nog säkrast för Jacke & co. att försöka hålla sig ifrån utvisningsbåset o koncentrera sig på spelet.
Vi leder med 3-2 och är det bättre laget... borde räcka om dom till varje pris försöker att inte bry sig om vad domaren heter!
Kommentera

Sv: MATCHTRÅDEN
jon karls: Att det inte bara är Morgan som gör misstag har varit väldigt tydligt i det här slutspelet. Och det tyder snarare på att det är mänskligt att göra fel, än att domarna inte är tillräckligt kompetenta. Samtidigt klagar folk på att mer och mer videogranskas. Inte ens efter VIDEOgranskning håller man alltid med om domslutet. Förstå då att ta sekundbeslut direkt på isen.

Sen att de skulle favorisera vissa lag... Kom igen. Framförallt INTE Morgan, där finns det många exempel på när han dömt till vår fördel i väldigt tveksamma situationer och där beslutet varit fel.

Att bua på domarna på läktaren och i TV-soffan tycker jag hör till. Men att höra av sig privat blir inte annat än hotfullt och är otroligt korkat.
Kommentera

Sv: MATCHTRÅDEN
jon karls: Nu är det större risk att Morgan dömer emot oss! Tack 😠
Kommentera

Sv: MATCHTRÅDEN
jon karls: Tror inte att det där gynnar oss... Tror du han blir mer villig att döma "för" oss när Brynäs fans ringer till hans privata nummer och trakasserar honom?
Kommentera

Sv: MATCHTRÅDEN
jon karls: Bra där! Kommer säkert hjälpa... Hans sympatier för Brynäs skjuter i höjden o han hjälper oss med några domslut nästa gång... Eller......?
Kommentera

Sv: MATCHTRÅDEN
jon karls: Var fann du hans nummer . ?? Han ska veta att vi är många som frågasätter hans dommar kunskaper.
Kommentera

Sv: MATCHTRÅDEN
jon karls: Allvarligt? Är det någon som ska skärpa sig är det du.
Kommentera