Brynäs IF

705138 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1815118

Sv: MATCHTRÅDEN
Fantastiskt roligt och hur skönt som helst med en semifinalplats! Det är ju sällan som vårt kära Brynäs tar sig till semifinal, men nu är känslan att allt kan hända. Det är en underbar känsla som är svår att ta på. Och de andra lagens supportrar har säkert samma känsla, kanske särskilt Malmös, som ju inte heller är vana att gå så här långt.

LHC-målvakten gjorde nog fler avancerade räddningar än Rautio i kvartsfinalserien, men det var ändå en stor personlig revansch för Berguven att slå ut sin tidigare klubb som av allt att döma valde att inte satsa vidare på honom. Han kommer säkerligen att behöva spelare ännu bättre mot Frölunda/Skellefteå.

Hoppas personligen på Frölunda som sett till grundserierna brukar passa Brynäs bättre än Skellefteå. Tror även att Skellefteå har mer outnyttjat potential att få ut i sitt lag, typ en spelare som Möller kommer säkert bara att bli bättre och bättre. Så jag föredrar Frölunda.

Det är förresten fascinerande att se hur fruktansvärt bra Simon Bertilsson är. När han är hel och verkligen ger järnet så håller han uppenbar NHL-klass. Han ser verkligen ut som en NHL-spelare. De hyllade LHC-backarna är ju medelmåttor i jämförelse.

Tror också det var viktigt att få igång Westerholmarna, även om min känsla var att de kom igång först när laget red på en rejäl framgångsvåg. De ska ju helst leverera även i svåra stunder - men det här var i alla fall något. En början till något bättre, hoppas jag.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MATCHTRÅDEN
Peja: samma känsla b1 och b2 levererade då det blev större ytor. De måste städa upp
Kommentera