Brynäs IF

713765 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1826197

Sv: Final
mattiask: Du har många poänger i ditt inlägg. Det jag kan säga är att jag har en son som har Aspergers syndrom och trots erfarenheten av våra 15 år tillsammans och dom ex antal föreläsningar jag har varit på(wikipedia my ass), så kan jag säga att diagnosen är ett mysterium.
Det jag kan trösta mig över eftermiddagens batalj är att som tidigare sagt är att dom flesta med Aspergers ligger över normalbegåvning. Mer än vad man kan säga om dom som åker omkring och kalla Linus för "särbarn".
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Final
vilken tur att hockeyspelare alltid ansetts korkade då. skulle vara kul att höra säsongens grovaste påhopp som man inte fått höra. fyfan vad supportrar, internetkrigare SJW u name it hade gått bananas tror internet hade kraschat, säger bara att man måste ta detta internt för det är så mycket som kan ha hänt, kan vara enstaka spelare som sagt det då kanske dem ska bestraffas, en annan del av Aspergers är väl att man har svårt med det sociala så vem fan vet vad egentligen ha sagts tills dessa saker har retts ut så ska man inte kasta nå skit mellan varandra för det är ingen förutom Linus och dem inblandade som vet vad som egentligen hänt.

Är också därför jag blir förbannad på folk på sociala medier just nu som sitter och skriker på journalister, unicef och andra profiler att "brynäs sjunker i mina ögon nu", "hur kan en spelare försvara detta" bla bla bla. ingen vet något skit än. få fakta innan ni börjar kasta skit för i helvete. blir bara förbannad och att jag ens bryr mig gör mig ännu mer förbannad.
Kommentera

Sv: Final
JohnnyKnoxville: Tvivlar starkt på att du har en son på 15 år, ännu mer på att han har Asperger, med tanke på att du precis lärt dig att stava till syndromet.
Kommentera