Brynäs IF

715186 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1829342

Sv: SILLY SEASON, rykten, önskningar, gissningar
Zappaholic: Tror att slutfasen av säsongen lätt blir väldigt överrepresenterad i den helhetsbild som man får över en spelares säsong. Det är lätt att tänka att typ tvillingarna gjorde en urusel säsong men de gjorde ändå 25+29 poäng i grundserien. Inga fantastiska siffror men det ska ändå till succé för Liljewall och Boqvist för att de ska komma upp i samma siffror.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: SILLY SEASON, rykten, önskningar, gissningar
Kan inte sluta tänka på att detta forum vore mycket bättre om folk kunde ha lite tro på folket som jobbar i Brynäs, och i stället la sitt egna fokus på att diskutera om det spelare som faktiskt är Brynässpelare eller iaf relevanta i sillyseason.

Angrepp mot laget, spelare eller ledning, eller varandra, här inne leder ingenstans(förutom till ett tråkigare forum).

Vi har den trupp vi har och får helt enkelt lita på att Brynäs gör sitt. Det är inte för intet som Bengtzén har kallats för en av Sveriges bästa sportchefer! Gjorde dessutom succé redan sitt första år.
Kommentera

Sv: SILLY SEASON, rykten, önskningar, gissningar
Peja: Jo men min poäng är att om Liljewall kommer upp i 30 poäng, elva fler än han gjorde denna säsongen i Rögle, så gör han fler poäng än någon av tvillingarna producerade. Då blir det en uppgradering.

Men sånt vet man ju inte med säkerhet så det är högst osäkert. Men med säkerhet vet vi att Liljewall kommer in med bra mycket bättre energi och kroppsspråk än PaW och Pow. Sånt är viktigt...
Kommentera