Brynäs IF

715128 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1829345

Sv: SILLY SEASON, rykten, önskningar, gissningar
Peja: Jo men min poäng är att om Liljewall kommer upp i 30 poäng, elva fler än han gjorde denna säsongen i Rögle, så gör han fler poäng än någon av tvillingarna producerade. Då blir det en uppgradering.

Men sånt vet man ju inte med säkerhet så det är högst osäkert. Men med säkerhet vet vi att Liljewall kommer in med bra mycket bättre energi och kroppsspråk än PaW och Pow. Sånt är viktigt...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: SILLY SEASON, rykten, önskningar, gissningar
Zappaholic: Jo, har också varit kritisk till tvillingarna. Mest för hur låg lägstanivå de har; kroppsspråket, spelet i egen zon och att de inte är jobbiga att spela mot. För låg lägstanivå, för mig gör såna spelare att lagets formsvackor blir djupare. Men samtidigt kan man inte bortse från att de faktiskt producerade en hel del under säsongen. Deras produktion i början av säsongen bidrog till segrar som ledde till en trygghetsfaktor för laget resten av säsongen.
Sedan är en viktig detalj i tvillingarnas spel att de inte var särskilt bra i PP. PaW är en playmaker som inte kan styra ett PP och PoW är en right-forward som varken är duktig skytt eller passningsspelare i PP. Det är ändå ganska ovanligt att spelare som gör omkring 30 poäng är så pass svaga i PP.
Kommentera