Brynäs IF

715155 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1836633

Sv: SÄSONGEN 2017-2018
Lindström: Brynäs hade 28,57 % effektivitet i pp. Det var nog inte det som var problemet... För mig får dom gärna hålla den procenten säsongen ut. Jag tyckte att Gunderson gjorde en riktigt bra insats ikväll.
Min uppfattning var att det var lite blekt bakom 1:a linan. Vi måste hota med fler kedjor än en för att vinna mot ett lag som HV.
Tycker att det var det en jämn match som avgjordes av HVs 2-3 mål samt att de har lite övertag på oss mentalt efter SM-serien.
Att börja prata om fel på tränare etc nu blir bara löjligt. Samla lite mod i barmen istället och ge energi till nästa match.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: SÄSONGEN 2017-2018
KalleTeodor: Så du tyckte spelet var bra i PP?
Kommentera

Sv: SÄSONGEN 2017-2018
KalleTeodor: Förra året reflekterade jag över att Brynäs lag var en trupp av småvuxna spelare och att det gjorde skillnad i slutspelet. I år är det nästan ännu mer påtagligt. H V vann närkamperna och trots 4 bra forwards borta så var de vassare.
HV - Frölunda i final är ingen högoddsare direkt.
Kommentera

Sv: SÄSONGEN 2017-2018
KalleTeodor: Vill även ge lite beröm till Micke Johansson som fortsätter hålla en bra nivå! Han och Ikonen ser ut att trivas ihop! Däremot har inte Ölund alls fått till det hitils! Därför hade jag velat att de testar:
Paille - Jensen - Clark
Palushaj - Ölund - Caporusso
Blomqvist - Johansson - Ikonen
Alcen - Granström - Asklöf

Några synpunkter på det? Menar förstås inte att det är någon panik och att det måste ske en drastisk förändring, men tycker i alla fall att det hade varit en intressant uppställning?
Kommentera

Sv: SÄSONGEN 2017-2018
KalleTeodor: Helt riktigt och sansat skrivet.

Tycker bara bristen på verktyg i tredje är lite märkligt i en hemmapremiär... HV vann rättvist även om inget av lagen imponerade. Håller med om Gunderson. En av få som var riktigt bra...
Kommentera