Brynäs IF

711076 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1836669

Sv: SÄSONGEN 2017-2018
För jävla lam match, och publiken sviker återigen... ingen skräll det Thörnberg säger. Han har ju helt rätt. Nytt intro, nya högtalare mm... men introt sög som vanligt, dom nya högtalarna märktes knappt, för dj som spelar musiken är ett skämt. Tystare hemma premiär får man leta efter.. sen kommer vi till laget. Zanetti, Sunkan och Sandström är bedrövliga. Att dom ens får chansen år ut o år in är en stor jävla gåta, nästan lika stor gåta som värvningen av Liljewall! Honken skulle vara ett bra mycket bättre alternativ istället för simmande Felix. Och istället för Zanetti och Sunkan har vi Kalle Markström men framför allt Boqvist som är bättre! Melin då... ja visst det är tidigt, men passar han verkligen in i dagens Brynäs?? Tveksamt. In med Bjurström också.

Nästa match:
Rautio (Sandström)
Gunderson - Bertilsson
Kilström - Boqvist
Markström - Carlsson
Larsson
Clark - Jensen - Paille
Palushaj - Öund - Caporusso
Blomqvist - Johansson - Ikonen
Asklöf - Granström - Bjurström
(Alcén)

PP1:
gunde
hajen
clark
mj
granis

pp2:
boqvist
blomman
ikonen
jensen
ölund

sen kan ju melin ta o visa lite jävlaranamma nån gång kan ju tyckas...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: SÄSONGEN 2017-2018
Pettisbif: Men snälla bara lugn nu.
För det första ska jag erkänna att jag är en av dom som i stort sett alltid har försvarat Felix då det är jävligt lätt att sitta bakom en skärm och spy galla.
Men nu måste jag ifrågasätta vad problemet är igår? Jag kan köpa att tredje målet är billigt. Den får Felix ta på sig. MEN i övrigt gör han en bra match. Han är en av Brynäs bästa spelare då de andra inte var direkt bra.

Men sen måste vi sansa oss en hel del vad gäller Boqvist. Killen är för fan 17 år. Nervös, lite bambi på hal is (konstigt vore annat). Såg i matchen igår att han absolut inte är redo för att gå på sex ordinarie backar.
Han får gärna vara med som en sjunde back och få speltid undan för undan, men att gå in från start nu, nej.
Sen tycker jag defintivt att Sunken framförallt får oförtjänt mycket skit. Nej han kanske inte är en superback, men igår tycker jag att han gör sitt jobb. Zanetti har ju en hel del problem, men Sunken tycker jag absolut att han ska lira på sex backar.

I övrigt tycker jag man ska trumma på som man gör. Vi skapar ju chanser både i 5vs5 samt PP. Enda lilla bytet jag tycker du har helt rätt om är att byta ut JJ från första pp mot MJ istället. Tycker inte alls att Jensen kan sätta upp det tempot och hitta de otroliga passningarna som MJ faktiskt kan göra.

Men i övrigt behöver vi sansa oss en aning och se på hockeyn med lite lugnare ögon.
För om jag ser din inställning efter varje match så lovar jag att vi är nere i Allsvenskan tidigare än du tror.
Kommentera