Brynäs IF

705156 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1836688

Sv: SÄSONGEN 2017-2018
Lindström: Förlåt för sent svar ang pp spelet, jag har sovit och sen spelat lite morgonhockey...

Ja inte var det spelet i pp som avgjorde till vår nackdel. Vi gjorde två baljor HV inget. Finns det nåt lag som ska klaga på spelet i pp så är det alltså HV.

Men på frågan om jag tycker att det finns förbättringspotential i pp så är svaret tveklöst, JA. PP1 ser riktigt vassa ut med pp2 är för tamt och som jag med flera sagt länge så borde Lucas Carlsson få chansen. Kilström är en backklippa och hyfsat kylig med pucken men som många backar är han ”näträdd” och kan nästan inte göra mål. Den egenskapen har Lucas i allra högsta grad.

En annan som man ju gärna skulle vilja se i pp2 är förstås Boqvist. Hans tid kommer dock. Nu verkar det som att Melin gav honom i uppgift att visa att han klarar det defensiva spelet. Det var ju nästan komiskt att han uteslutande fick spela vid tekning i egen zon. Som jag ser det var han dock felfri i defensiven och löste rätt svåra uppgifter snyggt och utan att fastna i egen zon. Det bäddar förmodligen för större uppgifter i framtiden.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: SÄSONGEN 2017-2018
KalleTeodor: Håller med i det du skriver. Jag som aldrig sett Boqvist spela (mer än några highlightsklipp) blev imponerad av hans spel i egen zon. Han är ganska stor för sin ålder och man var aldrig orolig att han skulle väga för lätt i närkampsspelet.

Nu hoppas jag att Sjödda ger honom mer istid nästa match. Låt han få ett par matcher under bältet så har vi en back som redan nu är bättre än Sunken och Zanetti.
Kommentera