Brynäs IF

711072 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1836690

Sv: SÄSONGEN 2017-2018
KalleTeodor: Håller med i det du skriver. Jag som aldrig sett Boqvist spela (mer än några highlightsklipp) blev imponerad av hans spel i egen zon. Han är ganska stor för sin ålder och man var aldrig orolig att han skulle väga för lätt i närkampsspelet.

Nu hoppas jag att Sjödda ger honom mer istid nästa match. Låt han få ett par matcher under bältet så har vi en back som redan nu är bättre än Sunken och Zanetti.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: SÄSONGEN 2017-2018
Skrubben: Tack för info om hur AB spelade.

Vi supportrar skriker oss hesa när det kommer fram en kille som Adam. Men det vi ofta glömmer är att man måste förtjäna sin plats. Det gäller i synnerhet som junior.
För att man som junior ska peta en ordinarie, så måste du bevisa att du är bättre, inte bara visa att du är en stor talang. Nu verkar det som Sjödin har en plan att matcha in Adam försiktigt. Vilket är det absolut säkraste sättet att förvalta hans talang. Fortsätter han att TA CHANSEN när han får spela så är han mycket högre upp i laget innan jul.

Helt säkert.
Kommentera

Sv: SÄSONGEN 2017-2018
Skrubben: Tycker ärligt talat att Larsson eller Boqvist borde ta Kilas plats i andra PP. De är vana med att spela mycket PP och skulle kunna leverera där, samtidigt som det också skulle stärka deras självförtroende (och spel) i fem mot fem.
Kommentera