Brynäs IF

713012 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1844112

Sv: SÄSONGEN 2017-2018
Wow..trodde man hade sett det värsta denna säsongen. Men återigen ska ribban sänkas.

Sandström..Idag är han tyvärr pinsamt dålig. År, efter år, efter år, samma billiga skott utifrån, samma ojämna nivå. Jag hoppas att de fortfarande vill ha över honom. Det håller tyvärr inte.

Ersson..kommer in och är en komplett katastrof. Ger bort puckar nästan oprovocerat och toppar såklart med en Puck out. Larsson nästa likadan när han kom in.

Egentligen kan listan göras jättelång, det ser förjävligt ut. Vi blir mer eller mindre dominerade av Rögle på vår hemmais.

Vad händer i periodpausen efter första 20? Vi kommer ut och får Rögle att framstå som Chicago Blackhawks. Allt bara droppar ner ner ner ner....Sjödda står som förstenad i båset och verkar inte alls tycka att en Timeout är värd att ta.

Nä...det är så mycket som är så väldigt dåligt att jag inte ens blir förbannad, jag är blir fan förundrad, hur kan det bli såhär? Visst, vi kanske inte har material för toppen, men detta? Otroligt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: SÄSONGEN 2017-2018
Davey85: Man saknar ord,det gör man. Känns heller som om inget kan rädda det här totalfiaskot som pågår. I bästa fall, i bästa fall alltså, kan vi till slut klara livhanken denna säsongen. Mer finns inte att hoppas på. Och allt är så förbannat oförklarligt,
Kommentera