Brynäs IF

713790 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1844167

Sv: SÄSONGEN 2017-2018
Nyss hemkommen från matchen...
Börjar alltmer kännas som Modo säsongen de åkte ut. I dagsläget känns det som att vi skulle kunna förlora mot vilket lag som helst. Laget har inget grundspel och självförtroendet hos spelarna ser ut att vara nere på noll. Två såll i målet, hur mycket spelarna än jobbar så kastar målvakterna in puckar här och där.

Panik!!!! Det här kommer gå åt helvete om inte Stefan tar in en klassmålvakt. Modo åkte ut för att man hade två odugliga målvakter, om inga förändringar görs så är jag rädd att vi spelar i HA nästa säsong... dags att plocka in en ny målvakt så fort möjligheten finns, det här känns inte bra alls... FYFAN på ren svenska. USCH
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: SÄSONGEN 2017-2018
Kolla på den frustrerade handrörelsen från Gunderson när Felix släpper 5an... Liksom "kan killen ta en puckjävel eller..." Gissar att vi inte är dom enda som är trötta på Felix.

Det värsta med Felix är att han framstår som så obrydd. Kroppsspråket känns helt fel, han ser lite förvirrad ut liksom "äsch då hur smet den förbi? Aja..." Han verkar ju inte ens medveten om sina egna brister.
Kommentera