Brynäs IF

713782 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1844173

Sv: SÄSONGEN 2017-2018
Kolla på den frustrerade handrörelsen från Gunderson när Felix släpper 5an... Liksom "kan killen ta en puckjävel eller..." Gissar att vi inte är dom enda som är trötta på Felix.

Det värsta med Felix är att han framstår som så obrydd. Kroppsspråket känns helt fel, han ser lite förvirrad ut liksom "äsch då hur smet den förbi? Aja..." Han verkar ju inte ens medveten om sina egna brister.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: SÄSONGEN 2017-2018
Brynäsgubbe: Men nu för du väl hejda dig lite. Jag tror nog att Felix är den som mår sämst. Han känner garanterat av kritiken och känner att han inte utvecklas som förväntat.

Hela situationen runt hanteringen av Felix är så märklig. Att man värvade Rautio ifrån början enbart för att inte ta in någon för bra för Felix att konkurrera med är ett feltänk. Men samtidigt är det väl så Brynäs har jobbat dom senaste 10-15 åren. Man har inte råd att ha etablerad kvalite på samtliga positioner utan det är alltid en kompromiss. Har man då en supertalang som Felix faktiskt är/var så förstår jag att man lockas av den typen av chansning. Men nu har vi två båsöppnare som målvakter och läget börjar bli desperat. Nu är det bara för Bengtzén att agera, men precis som vanligt är marknaden inte på topp under säsong.
Kommentera