Brynäs IF

713790 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1844174

Sv: SÄSONGEN 2017-2018
mk: Hade du sett matchen så hade du inte skrivit på det sättet. Hur försvarar man sig utan att inte släppa till skott på mål? 2 av målen är enkla skott som en målvakt på SHL nivå SKALL ta alla dagar i veckan. Ett par av målen kommer från riktiga misstag. Men ändå inte helt otagbara om man har en bra målvakt.
En bra målvakt skapar ett lugn i defensiven. En skakig och direkt dålig skapar det motsatta. Har man dessutom ett lag framför den undermåliga målvakten som har grymt svårt med positioner och som slår dåliga passningar öst väst som sätter lagkamrater i jobbiga lägen. Ja då blir det väldigt jobbigt.
Det är ett totalt haveri vi beskådar nu. Så vart börjar man reparationsarbetet? Längst bak. Givetvis. En BRA målvakt och sedan anpassa spelet utifrån de förutsättningar man har. Sluta se spelare som tex Gunderson som nån slags stjärna. Han har inte varit bra alls den här säsongen i alla fall inte defensivt. Det kan bero på att man bytt backpartner till honom väldigt ofta. Men är det vettigt att hela tiden byta mellan backar som haft det jobbigt i defensiven för att få stöttning av vårt bästa OFFENSIVA vapen på backsidan?

Till sist. Hur mycket får det kosta för att få en målvaktstalang att blomma ut så att han skall kunna LÄMNA laget för en karriär i NHL? Är det DET Brynäs versamhet går ut på? Att få vpra talanger att göra en lysande karriär EFTER de lämnat Brynäs. Eller är det att skapa förutsättningar att bli ett konstant topplag i SHL?

För mig är det ett VÄLDIGT ENKELT VAL!!!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: SÄSONGEN 2017-2018
Powerfade: "Till sist. Hur mycket får det kosta för att få en målvaktstalang att blomma ut så att han skall kunna LÄMNA laget för en karriär i NHL? Är det DET Brynäs versamhet går ut på? Att få vpra talanger att göra en lysande karriär EFTER de lämnat Brynäs. Eller är det att skapa förutsättningar att bli ett konstant topplag i SHL? "

Du, hela det där inlägget var suveränt uttryckt. Men de här slutmeningarna, lysande skrivet!
Kommentera

Sv: SÄSONGEN 2017-2018
Powerfade: Jag kollade på highligts igår. Eller sammandrag iaf..
Ja det var ju ingen helgjuten insats av Felix.

Som Renberg sa, Brynäs är otroligt ömtåliga nu, men som jag sa igår.
Va fan hände med truppen i somras?
Nått oerhört konstigt måste ha hänt.

Sen tror jag inte Honken är lösningen, utan få in en annan målvakt som kan fortsätta flera säsonger är bättre ändå.

FORZA BRYNÄS❤️❤️❤️
Kommentera

Sv: SÄSONGEN 2017-2018
Jag kände redan innan jag vaknade att något var fel. Fy fan att förlora hemma mot Rögle i en så pass viktig match.
Ledarstil, talanglöst och meningslöst är vad jag känner i denna bittra stund.
Det är bara att bryta ihop och ge upp 😯
Kommentera