Brynäs IF

709891 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1851712

Sv: SÄSONGEN 2017-2018
Leonardo: jag är född 80 och tränar idag ett div 3 lag i fotboll. Märker en jävla skillnad på inställningar mellan årgångar. Det offras mindre för framgång nu än det gjorde förut. Så känns det. Mer curling nu.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: SÄSONGEN 2017-2018
varulf: Ja det är stora skillnader på generationer, Brynäs storhetstid var ju med spelare född på 40 talet och i Brynäs då på 60 taet var det också viktigt med utbildning och ett arbete o gå tillbaka till efter karriären precis som de flesta i Sovjet var militärer på den tiden, dagens generationer har ju egentligen ett dukat bord med valmöjligheter och juniorverksamhet, det sitter i den allmänna inställningen hur du växer upp...

när vi spelade hockey på isar som mindre och även riktiga fajter i landhockey på bakgården så tog alltid de äldre o läxade upp oss men tog hand om oss också och vi med de yngre sen, det var inga divalater eller tro att man var speciell på något sätt, då fick man en sippa som kändes :)

Många gånger man knalla hem över skogen bakom Gavlerinken efter Brynäsmatcher oavsett om de vann stort eller inte så fanns det alltid något att gnälla om för att hela tiden bli bättre och konkurrera med varandra i mentaliteten i laget och den präglade av sig på vuxna föräldrar och oss barn hur vi vart i mentalitet...gnälliga, krävande och älska att vinna o hata att förlora....idag vetifan!
Kommentera