Brynäs IF

716221 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1856500

Sv: SÄSONGEN 2017-2018
Skrubben: Jag undrar vart Numåstevitatvåpoängisnittförattintehamnaikvalet debatten. Det känns som att Sjödda har fått ordning på laget. Nu väntar jag bara på att man flyttar på Jensen från förstalinan och från PP. Han är långt ifrån bra nu och kemin med Clark finns inte. Clark har ju funnit en ny lekkamrat i Miller. In med Boqvist i första!!!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: SÄSONGEN 2017-2018
Powerfade:

Det är nog ingen som skrivit att det skulle krävas att vi
tar två poäng i snitt för att undvika kval.

Däremot krävdes ca 2 poäng i snitt för en topp-6 placering.
Räknat från då vi låg långt ner i botten.
Kommentera

Sv: SÄSONGEN 2017-2018
Powerfade: In med vem som helst utom Jensen. Undrar vad det är med karln? Han har ju inte varit sig lik sedan grundserien förra säsongen då han var lysande.
Kommentera

Sv: SÄSONGEN 2017-2018
Powerfade: "In med Boqvist i första!!!"

- Hm... Tveksam... Känns ju bra med offensiv bredd. Att alla kedjor kan hota framåt. Tror Boqvist iofs skulle passa in som C i första men finns sparkapital i Jensen, som jag inte tycker varit så katastrofal som vissa vill göra gällande, men kan bättre... Och att ha Boqvist i typ tredje skänker ju fantastiska kvaliteer in i en tredjekedja... Men i PP borde han nyttjas, det håller jag med om. Kanske på bekostnad av #40...
Kommentera

Sv: SÄSONGEN 2017-2018
Powerfade: Ja detta måste vara en av de större vändningar man varit med om. Från total katastrof till det spel man hade hoppats och trott på. Håller med om att Boqvist borde få chansen i första men jag tror att man väntar med att flytta honom till efter JVM för att inte behöva ändra. Däremot så kan man väl sätta in honom i pp1 istället för Jensen.

Sen måste jag säga att Boqvist jr är riktigt underhållande. På sina sedvanliga 5 minuters istid lyckas han hinna med en assist, spela fram till ett friläge, vara plus 2 och åka på en utvisning.

Slutligen är jag förvånad över Ikonen som jag tycker spelar på absolut toppnivå i SHL. Den kedjan med Ölund, Ikonen och Palushaj är riktigt tuff att möta för motståndarna.
Kommentera

Sv: SÄSONGEN 2017-2018
Powerfade: kunde inte se matchen tyvärr men det måste varit najs att se våra grabbar ösa in mål 👏👏👏👏
Kommentera

Sv: SÄSONGEN 2017-2018
Powerfade: roligaste när Jensen i fem mot tre skulle ta svåraste vägen genom två spelare centralt för att ta sig in i zonen... säger så mycket om hans största svaghet - naiviteten.

Jag är inte främmande för att bänka honom helt. Bjurström förtjänar att spela.
Kommentera