Brynäs IF

713107 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1872721

Sv: SÄSONGEN 2017-2018
pjåtor: Inget nytt egentligen, Sjödin är i grunden ingen topptränare. Känns som han inte riktigt har svar på svackorna. Vi fick lite bra energi i början men sedan har det dalat utför. Därför får vi matcher där inga kan slå oss och matcher där Örebro med 9 rakar torsk spelar ut oss... Det är mycket upp till dagsformen och den ansvarar huvudtränaren till stor del för.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: SÄSONGEN 2017-2018
Brynäsgubbe: Rätt säker på att Brynäs kommer ta in en huvudtränare till nästa säsong, kan nog redan va klart det.

Sen förstår jag dom som är orolig för forwards då många 4e kedjespelare är under kontrakt och dit räknar jag Blomqvist och Granis med.

Brynäs måste in med en eller 2 riktigt vassa forwards och behålla Palushaj, Öhlund.
Ny Ny Öhlund, Palushaj, Danielsson, Jensen och möjligen Boqvist i topp 2 kedjorna.
Vad tror ni om det?
3-4 kommer ha det tungt med för många (brunkare) känns det som, men skulle Westfält eller nån slå igenom likt Davidssons gjort i Djurgården så finns möjligheterna att den viktiga 3e kedjan kan producera.

Backsidan kommer dom få till riktigt bra tror jag då Fälth och Sunken har höga löner och knappast får förlängt. Om tex Andersen kan gå in på Sunkens lön så kan Bengtzen bygga ihop riktigt bra backar.

Målvaktssidan så törs jag lova det kommer en riktig 1a, tex Jocke Ericsson eller drömmen Lindbäck, Svedberg.

Hoppas inte nån tycker jag klankar ner på Brynäs men så känner jag och tror=)
Kommentera

Sv: SÄSONGEN 2017-2018
Brynäsgubbe: Jag har inga problem med Sjödin som fortsatt Huvudtränare. Jag tycker att han gjort ett utmärkt arbete denna säsong och ser gärna att han får fortsätta att utvecklas och sätta sin prägel på Brynäs spel.

Tycker detta forum tenderar att leta efter "silverbullets" hela tiden. Förlorar vi så är det endera målvakterna eller tränarna som det är fel på. Samma sak fast omvänt när vi vinner.

Sjödin tog över ett lag i riktigt djup kris och även om vi spelat dåligt några omgångar så har vi en säker plats i play-in. Många av de som är mest besvikna nu var, innan Sjödin tog över, säkra på att vi skulle hamna sist och i värsta fall åka ur SHL pga av de svaga spelarmaterialet. Med ett balanserat synsätt borde dessa vara djupt imponerade över vad Sjödin fått ut av laget.

Jag har inga komplex för vår Brynäshockey och hoppas att vi kan stå för att utveckla vår spelidé med en tränare fostrad i klubben.
Kommentera

Sv: SÄSONGEN 2017-2018
Brynäsgubbe: BÅG är ledig kan det vara nåt?
Kommentera