Brynäs IF

716222 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1872753

Sv: SÄSONGEN 2017-2018
Sebban95: Jorå, jag ser samma matcher . Han har det väldigt kämpigt just nu, inget snack om det. Han måste hitta timingen, komma in i tempot och ha modet att spela sitt spel. Apropå storlek så är väl Gunderson ingen bjässe heller direkt.

Det var många som ville riva kontrakten med Westerholmarna under deras första säsongen oxå. Att dom blev växte in i kostymen och blev betydligt bättre såg vi alla.

Sen lär man måste vara lite realistisk oxå. Det går ju inte att bryta kontraktet med 5-6 spelare. Det hoppas jag alla förstår. Dessutom tror jag inte att Larsson sitter på nån monsterlön direkt. Så ja, jag tycker det är värt att ge honom en säsongen till.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: SÄSONGEN 2017-2018
Chanzone: Jag tycker inte att han håller i det fysiska spelet face to face och det gör honom sårbar i defensiven. Även en 3åring kan fälla sin farsa med en kram runt vaderna - men fysiskt är han för liten att ta fighten. Lika Henrik. Han har satt någon hård tackling, säger i get annat, men oftast från sidan och bakifrån.
Han har bra puckkontroll/pass samt ocksåskottpotential, men det räcker inte för shl just idag.
Kommentera

Sv: SÄSONGEN 2017-2018
då spelare som knappt fåt nån istid och bara värmer bänk så är det inte bättre att ta in spelare av samma position som är mycket mycket bättre, och om lagets spelare inte presterar tillräckligt har laget rätt att låna ut/sälja sina spelare!:)
Kommentera

Sv: SÄSONGEN 2017-2018
Chanzone:
Om det stämmer att Larsson är 171 cm och väger 76 kg så funderar jag över vilken uppsida BZ ser? Han måste vara ohyggligt spelskicklig, ha ohyggligt bra händer och röra sig som en gasell på isen om han skall kunna bidra i en offensiv roll i ett krävande guldspel? Eller är det tänkt att han skall brunka oss till framgång som alla andra? Lugn grabbar, vi kastar in Larsson på kassen... och låter honom Duracella i en minut!
Eller så får man spela honom med "Fokin", "Chara" eller "Fetisov" med uppdrag att avlasta vid sargen (håll dig undan så kanske du får ett pass som du lägger sarg och ut)
Har nån sett nån?

"Less så in i helvete"
Kommentera