Brynäs IF

713042 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1873699

Sv: SÄSONGEN 2017-2018
Peja: Bara för att ta det enkelt.. Kan du nämna några spelare som du istället tycker borde varit med och framförallt skulle haft Joels roll?!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: SÄSONGEN 2017-2018
mattiask: Jag hade tagit med en offensivare center istället. Tror man hade klarat sig bra defensivt ändå och lagets offensiva arsenal var otillräcklig. Tror att Tre Kronor hade haft bättre chans mot Tyskland om exempelvis Elias Pettersson hade spelat istället för Lundqvist. Hade även valt Patrik Lundh över Lundqvist, antagligen i alla spelformer. I nästa SHL-omgång kan du ju specialstudera Lundqvist, Falk och Granström och säga vad det är som gör Lundqvist till en given ledartyp i ett svenskt OS-lag och de andra två helt inaktuella i sammanhanget. Precis som Jimmie Ericsson var, har Lundqvist varit med alldeles för länge i landslaget. Det är självklart ingen kritik mot honom utan mot förbundskaptenen.
Kommentera

Sv: SÄSONGEN 2017-2018
mattiask: berätta Joels roll snälla ? Leda ett lag är han tydligen inte bra på ivf kanske när alla Nhl lirarna e med som sköter sig själv e med! Hans tre kronor karriär e slut hoppas jag, ser ju ut som han har en ryggsäck med 200kg bly i när han åker runt å jagar puck."leva på gamla meriter funkar ej" dock tycker jag han va bra en gång i tiden
Kommentera