Brynäs IF

713200 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1873702

Sv: SÄSONGEN 2017-2018
mattiask: Jag hade tagit med en offensivare center istället. Tror man hade klarat sig bra defensivt ändå och lagets offensiva arsenal var otillräcklig. Tror att Tre Kronor hade haft bättre chans mot Tyskland om exempelvis Elias Pettersson hade spelat istället för Lundqvist. Hade även valt Patrik Lundh över Lundqvist, antagligen i alla spelformer. I nästa SHL-omgång kan du ju specialstudera Lundqvist, Falk och Granström och säga vad det är som gör Lundqvist till en given ledartyp i ett svenskt OS-lag och de andra två helt inaktuella i sammanhanget. Precis som Jimmie Ericsson var, har Lundqvist varit med alldeles för länge i landslaget. Det är självklart ingen kritik mot honom utan mot förbundskaptenen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: SÄSONGEN 2017-2018
Peja: Helt rätt om Elias P, väldigt underligt att han inte blev uttagen.
Sen tycker jag OS symboliserar svensk hockeys utveckling de senaste åren. Vi får fram många bra backar men forwardsutvecklingen har gått i stå. Landslaget är uddlöst framåt.
Jmf NHLsvenskarna nu med för 10-15 år sedan. Då hade vi ett halvt dussin som låg topp 20-25 medan vi nu har 1-2 som bäst. Däremot har vi fått fram exceptionellt många bra backar.
Kommentera