Brynäs IF

713954 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1874426

Sv: SÄSONGEN 2017-2018
Huge: Du har alltså redan svaret på hur Bz har resonerat! Återigen vet du tydligen något som vi alla andra bara gissar och försöker förstå oss på! Idag vet du hur Bz tänker! Igår visste du efter en period hur Bif tänkte! Sen blev du väldig tyst men du kanske blev lika rostig som Bif var enligt dig! Jag tycker verkligen man ska både kritisera och rosa sitt lag och var med laget i med och motgång MEN att vara så försvarsinriktad som du är blir en löjets skimmer över Brynäs som förening och med alla vi som älskar vår förening!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: SÄSONGEN 2017-2018
Stefan R 63: "Återigen vet du tydligen något som vi alla andra bara gissar och försöker förstå oss på! Idag vet du hur Bz tänker!"

Nä, nu blev det lite fel igen, min vän.
Det är JAG som försöker förstå hur BZ tänker och det är DU och "alla andra" som drar tvärsäkra slutsatser om hur han tänker, baserat på rena gissningar.
Kommentera

Sv: SÄSONGEN 2017-2018
Stefan R 63: "Du har alltså redan svaret på hur Bz har resonerat!"

Inte alls, jag har bara lagt fram tänkbara resonemang och anledningar till varför BZ agerat som han gjort i ex frågan om Honken visavi Fernström, eftersom det är det vi diskuterar.
Dom som redan har svaret och med säkerhet verkar känna till hur han resonerat, är ju du och många andra läktartyckare härinne, märker du inte det?
Kommentera

Sv: SÄSONGEN 2017-2018
Stefan R 63: Allt ska kritiseras i nuläget. Brynäs ska vara bäst och är de inte bäst så ska de i alla fall vara jävligt nära. Det ska gå att kräva att Brynäs alltid slutar på den övre halvan av tabellen.
Kommentera