Brynäs IF

712977 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1874404

Sv: SÄSONGEN 2017-2018
Skrubben: Vanligt sunt bondförnuft säger att BZ gjorde helt rätt i det läget, sett till förutsättningarna med stor osäkerhet kring Honkens status.
Men vanligt sunt bondförnuft verkar inte existera hos såna som Wikegård och de som tycker att han har helt rätt.
Vi vet heller inte på vilke ev premisser som Honken isf hade skrivit på när BZ ställde frågan, men det hindrar som vanligt inte alla förståsipåare i soffan eller på läktaren, att komma med tvärsäkra omdömen när det gäller hur BZ borde och bör agera när det gäller spelaraffärer.
Visst är det roligt att se hur många självpåtagna sportchefer det finns på såna här sajter, supportrar som förstås har mkt stora kunskaper och lång erfarenhet när det gäller att bygga och driva ett elitlag i ishockey.
Man undrar faktiskt varför lagen i SHL öht håller sig med sportchefer, när det finns massor av dom härinne som gladeligen verkar kunna göra det bättre, och dessutom helt gratis...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: SÄSONGEN 2017-2018
Huge: Du har alltså redan svaret på hur Bz har resonerat! Återigen vet du tydligen något som vi alla andra bara gissar och försöker förstå oss på! Idag vet du hur Bz tänker! Igår visste du efter en period hur Bif tänkte! Sen blev du väldig tyst men du kanske blev lika rostig som Bif var enligt dig! Jag tycker verkligen man ska både kritisera och rosa sitt lag och var med laget i med och motgång MEN att vara så försvarsinriktad som du är blir en löjets skimmer över Brynäs som förening och med alla vi som älskar vår förening!
Kommentera

Sv: SÄSONGEN 2017-2018
Huge: Så klart lätt att klaga nu, men tycker inte du Bengtzen har misslyckas denna säsong?
Med nyförvärv och även med hur lagbygget ser ut?
Nyförvärv som är dåliga och Alcen, Blomqvist, Granis som ju varken är jobbiga att möta eller har nå skills, Jensen som 1a center!! osv
Kommentera

Sv: SÄSONGEN 2017-2018
Huge: .... och vad fanns det för säkerhet kring Fernströms status som SHL-målvakt? Hade lika gärna kunna ställt Ersson i de matcher som Fernström har stått, helt bortkastade pengar.
Kommentera