Brynäs IF

717251 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1890825

Sv: SÄSONGEN 2017-2018
Brynäsgubbe: Klockrent av Wikegård! Vi kan inte bara se till nyförvärv... Vad står klubben för sportsligt? Vad har man för strategi för att bli bäst? Vill man ens bli bäst? Vem/vilka är ansvariga för utveckling m.m.? Hur tänker de? Hur kommunicerar man utåt? Vad gör man för att förbättra varumärket och göra Brynäs attraktivt att spela i? Finns det någon röd tråd i föreningen vad gäller spelsätt, spelarutveckling och fortsatt utveckling efter juniorålderrn för spelare som ännu inte platsar i A-laget...? Är styrelsen stark nog att stötta direktör och övrig personal...?

- Herregud säger jag! Otydligheten har aldrig varit mer omfattande. De obesvarade frågorna har aldrig varit så många. Jag har aldrig varit så orolig för Brynäs IF, inte ens 1996 som jag uttryckt tidigare... Wikegård känns tyvärr helt rätt ute... Valberedningen! Vakna! Det vore ett bra första steg...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: SÄSONGEN 2017-2018
bradberry: Väldigt stora frågor som Wikegård tar upp. Med tanke på årets prestation måste man fundera om man verkligen har ambitionen att bli ett topplag.
Det är dags för AB städtjänst att börja arbeta.
Kommentera

Sv: SÄSONGEN 2017-2018
bradberry:
Vi var ju i final förra året?
Kommentera