Brynäs IF

713714 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1891317

Sv: SÄSONGEN 2017-2018
Huss: Håller med om att Granis underpresterar i relation till lönen, men tror inte man ska glömma att han är en "folkkär profil" i ett annars ganska profillöst lag. Granis är en av få Brynässpelare som gemene man känner till.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: SÄSONGEN 2017-2018
Peja: Det håller jag med om, men samtidigt så är frågan till vilket pris man kan hålla en "maskot" i laget? Granis senaste säsonger har ju urholkat hans "folkkära profil" rätt rejält och att han nämns här av rätt många fans som en tänkbar kandidat vid en ev. utrensning av BZ talar sitt tydliga språk. Kill your darlings Peja....
Sen är det så klart så att han nog inte är första eller ens andra kandidaten på BZs short list. Problemet är väl bara att BZ gjort Nilsson och Mannberg immuna med sena kontraktssigneringar så då återstår bara Paille, Liljewall och Asklöf (som behöver tid i Allsvenskan för att utvecklas). Det optimala är om man kunde halvera Pailles lön och sätta honom på en ass tränartjänst hos J20 samt bekosta tränarutbildningen för honom. Gällande Granis så lär han löpa kontraktet ut och sittande SC värdera om det är värt att förlänga eller inte.
Kommentera

Sv: SÄSONGEN 2017-2018
Peja: Fast tänk OM han var mer som exempelvis Anders Huss, dvs. en kämpe som dessutom var bra. Profilstark som få. Granis är ju en profil men inte så mycket mer. Bra tekare.
Kommentera