Brynäs IF

705140 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1891476

Sv: SÄSONGEN 2017-2018
Rodrigo: Håller helt med dig ang Scott, Blomman och Jensen.
Sen kan man ju diskutera i all oändlighet vad som egentligen är en första, andra, tredje-kedja osv. Titta bara vår förstafemma 2006 (?) när Boork styrde laget mot Hv i kvarten. Vår förstafemma var Dackell-Hansen-Spets. De skulle plocka bort Hvs första med Davidsson bl.a.

Jensen är en riktigt kompetent spelare. Men OM jag skulle styra ett lag så är han för bra för att harva runt i en tredjekedja!

Med det vill jag ha sagt att Blomman absolut ska gå som ytter och Granström centra i fjärde.
Jensen kommer centra i andra kedjan och Kjellman i tredje. OM det är så att Scott ska in.
Men för mig är ju inte Scott den playmakern jag vill ha på en förstacenterposition. Kellman däremot har exakt de kvaliteer jag söker på högerkanten i PP.

Sen gillar jag att Bz bryter med Liljewall. Han är helt enkelt en för dålig hockeyspelare för att spela i Brynäs iochmed vad klubben har för målsättning (topp sex).

Vad tror ni andra om Clark och Palushaj?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: SÄSONGEN 2017-2018
mattiask: Ja Clark det finns ju en del ospecificerade rykten om spel i Lakers/Europa för Clark men det är inget jag hänger upp mig på, det kanske redan imon visar sig var Clark och Palushaj står klar för imorgon, det är väl detsamma med Markus Svensson att han enligt vissa i princip är klar för Brynäs?

Vet inte varför man uttalar det så när det inte finns en källhänvisning! Jan Ortio också klubblös på papperet...men han lär nog få en klubb eller förlängning med SAIK
Kommentera

Sv: SÄSONGEN 2017-2018
mattiask: Jag tror att Palushaj och Clark stannar!!
Kommentera