Brynäs IF

713998 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1891537

Sv: Inför shl 18/19
Huss: TV-tittarna är också publik. Därför är TV-intäkterna också publikintäkter. Förstår inte hur det ofta faller bort i diskussionen när folk påstår att publiksiffrorna är ungefär desamma nu som på 90-talet. Snacka om att inte greppa helhetsbilden... Det är många fler som ser matcherna nu.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Inför shl 18/19
Peja: Sant, så egentligen har vi högre intäkter nu än förr gällande besökare/fysiska eller digitala). Jag kan komma på mig själv att slötitta på andra lags SHL matcher men skulle aldrig bege mig till Hovet för att titta på Jyrgårn bara för sakens skull.
Det förekommer förvisso en viss kannibalism mellan de bägge intäktsklasserna, ofta på arenapublikens bekostnad. Det är därför jag tror att man måste satsa ännu hårdare på merförsäljning i arenan, det är pengar du inte kan dra in från tv-publiken.
Ta kioskförsäljningen t.ex. det är jättelånga köer i pauserna så hälften av de presumtiva kunderna struntar i det. Ha portabla kaffe/mazarinsäljare vid etage-entreerna som tar SWISH. Enkelt, där har du x-antal kronor till.
Kommentera

Sv: Inför shl 18/19
Peja: Jo det är väl ganska klart för dom flesta Peja iom att spridningen är stor med TV men problemet med lite folk på matcherna är ju fortfarande ett problem, hur kul vore det att spela hockey inför halvfulla läktare var och varannan match och likaså se en sådan match på TV när det ekar i hallen, det är ganska tråkigt och spelare som inte taggar till eller klarar av att tagga till!
Kommentera