Brynäs IF

714004 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1894510

Sv: Silly season 18/19
Ove Myling: Nu var det ju 2011 och 2012 senast som dessa spelare spelade i Brynäs och då stack de inte direkt ut, inga 24 poäng där inte.

Både Rensfeldt och Rohdin levererade hisnande 1 pinne var senast de spelade i Brynäs.

Skall vi signa alla juniorer kanske och inte släppa någon eller vad tycker du?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season 18/19
Axle San: Skall vi signa alla juniorer kanske och inte släppa någon eller vad tycker du?

Relevant fråga faktiskt. Mr Boork har testat engång i tiden det lite mer sociala med att typ behålla alla juniorer och låta dom få spela på bekostnad av mer etablerade spelare. Året var 2011. Resultatet var ju sådär, eller uselt snarare.

www.aftonbladet.se/sportbladet/hockey/sverige/shl/article11268483.ab

Många sitter hela tiden med facit i handen och sågar att man släppte den och den junioren och blir ännu mer arga över att dom som har fått ett lyft inte värvas tillbaks. Och jag har förståelse för besvikelsen. Det kan finnas ett skäl till varför vissa före detta juniorer inte vill komma tillbaks. Skälet kan vara att man inte vill riskera att misslyckas på "mammas gata" och göra fansen besvikna. Samtidigt riskera att bli hånad av fans mm. Då är det mindre press i en klubb som man inte har jättemycket historia med. Just my thoughts, hur jag själv har tänkt i samma situation. Lättare att komma tillbaks ner man peakar och inte har så stor press på sig.
Kommentera