Brynäs IF

714067 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1898919

Sv: Silly season 18/19
Pajen: Det handlar väl inte om att folk är kräsna utan kanske bara ser nyktert på saker och ting.
Kilström väs bra i slutspelet men sett över hela säsongen höll han inte mycket hög klass och att Lundgren har landslagsmeriter säger inte mycket, de har de flesta...
Vad har Erson visat menar du?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season 18/19
Axle San:

Jag kan se nyktert på Brynäs backuppsättning och komma fram till följande:

Simon Bertilsson 5+
OS-back som kanske är vår viktigaste spelare enligt mig. Fantastisk defensivt och bra framåt.

Ryan Gunderson 4+
Gör sällan en dålig match, han håller inte samma klass som förra sejouren men likväl en av SHL’s absolut bästa backar.

Niclas Andersen 4+
En spelare som varit återkommande i Tre Kronor de senaste 5-6 åren. Har utvecklat sitt offensiva spel men också han en av SHL’s bättre defensiva backar.

Lukas Kilström 4+
Lukas gör sällan en dålig match och är en mycket stabil tvåvägsback. Stor och stark.

Marcus Ersson 3+
Hade gått in på topp 6 bland de flesta lagen i SHL enligt mig. Spelar efter sin förmåga, gör sällan misstag och kommer att utvecklas ännu mer. Stort hjärta!

Niclas Lundgren 3+
Vunnit SM-Guld, spelat i landslaget och är i en bra ålder. En spelare som givet platsar i alla topp 6 lags backuppsättningar. Hos oss rankar jag han 6:a eller 7:a och bara det säger väl en del om hans kvalité.

Adam Boqvist 2+
Oprövad men har egentligen aldrig fått chansen på riktigt i SHL. Har liknande siffror med Rasmus Dahlin på juniornivå. Ligans största talang?

Henke Larsson 1+
Visade att han inte håller SHL-klass sin första säsong. Var grym i Ha, finns möjligheter att han blommar ut men tror det blir svårt hos oss.

Oförklarligt att man kan se tveksamheter till denna uppställning.

Tycker det är väldigt töntigt att man ska försöka vara ”negativ” till ens favoritlag. Lite som att gnälla över ens flickvän framför andra när man vet om att det är en toppentjej.
Kommentera

Sv: Silly season 18/19
Axle San: Tycker inte heller att vi ska överskatta vår backbesättning i konkurrensen. Även om den ser hyfsat bra ut och det refereras till landslagsmeriter har ju några av dessa spelare gjort bara ett fåtal landskamper.
Kommentera

Sv: Silly season 18/19
Axle San: vi har 4backar som tagit sm guld, 2st vm spelare och 2st os spelare, en topprankad junior inför draften. Vem borde se nyktert på det? Vilka lag har en bättre backsida på pappret i shl?
Kommentera