Brynäs IF

715239 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1901582

Sv: A propósito de nada
Min tur att formera laget till nästa säsong.

Målvakter:
Rautio - Karhunen

Kommentar >> Bägge får dela på sysslan.

Backpar:
Gunderson - Bertilsson
Andersén - Larsson
Lundgren - Kilström
Ersson - Norin

Kommentar >> Man särar knappast på SHL's bästa backar i Ryan och Berra. Att Adam stack var det bästa som kunde hända för Kingen som får en ny chans ihop med Andersén. I tredje har vi ett grymt starkt defensivt par.

Kedjor:
Kristo - Kousal - Boqvist
Danielsson - Kellman - Rohdin
Bjurström - Jensen - Blomqvist
Forslund - Westfält - Nilsson
(Alcén - Granström - Mannberg)

Kommentar >> Första känns riktigt spännande med Kristo och Kousal ihop med en fräsch Boqvist. I andra har vi tre nya ihop. Där Danielsson och Kellman kan ha fint samarbete. Tredje satsar jag på Bjursa ihop med Blomman och Jensen. Och i fjärde nya Forslund ihop med Nilsson som jag gillar. Westfält och Granis får kämpa om center platsen. Alcén får bli 13e forward. Mannberg och Asklöf lånas ut.


PP1:
Gunderson
Danielsson
Kristo
Kousal
Boqvist

PP2:
Larsson
Blomqvist/Bjurström
Rohdin
Kellman
Jensen
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Pettisbif: otroligt svårtippat, svårt att veta om Brynäs blir bättre än förra säsongen och detsamma gäller för övriga lag i serien. Inte topp 4 och inte botten 4 är min gissning.
Plasering 5-10 är mitt tips.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Pettisbif: Hur sätter du upp spelarna i PP1? Danielsson till vänster redo för direktskott, Gunde på blå, Kousal styr till höger, Kristo högt i slottet, Boqvist framför kassen? Eller byter du plats på Boqvist och Kousal kanske?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Pettisbif: Mannberg och Asklöf lånas ut.

Nja. Enligt mig så ska vi inte låna ut Mannberg. Han är bra på att transporter pucken in i motståndarzonen och bra på att förstöra speluppbygnaden hos motståndarna. Vi behöver honom.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
N Danielsson - R Kousal - D Kristo
J Blomqvist - J Kellman - J Rohdin
A Bjurström - J Jensen - J Boqvist
E Forslund - J Granström - J Alcén

En helt ny förstalina med klasspelare ger en kick. I andralinan får Blomqvist nyttja sitt skott mer via Kellman, som också känner Rohdin bra sen innan. Raka anfall med mycket skott och attackera buren. Tredje har spelare som gillar att vrida och vända, hålla i puck, skapa tryck, invänta bra lägen. I fjärde finns jokern Forslund som kan blixtra till framåt med sin otroliga speed i kontringar när han snappar upp lösa puckar, vilket även ger den kedjan ett offensivt vapen och potentiella ”bonusmål”.
Kommentera