Brynäs IF

715128 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1901583

Sv: A propósito de nada
N Danielsson - R Kousal - D Kristo
J Blomqvist - J Kellman - J Rohdin
A Bjurström - J Jensen - J Boqvist
E Forslund - J Granström - J Alcén

En helt ny förstalina med klasspelare ger en kick. I andralinan får Blomqvist nyttja sitt skott mer via Kellman, som också känner Rohdin bra sen innan. Raka anfall med mycket skott och attackera buren. Tredje har spelare som gillar att vrida och vända, hålla i puck, skapa tryck, invänta bra lägen. I fjärde finns jokern Forslund som kan blixtra till framåt med sin otroliga speed i kontringar när han snappar upp lösa puckar, vilket även ger den kedjan ett offensivt vapen och potentiella ”bonusmål”.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
honken21: Frågan är om Forslunds skridskoåkning kommer att sticka ut lika mycket i SHL. Vi hörde ju också att Capo skulle vara en fantastisk skridskoåkare, vilket han säkert är i Tyskland, men det var ingenting som stack ut på SHL-nivå.

Känns som att anfallsuppsättningen fått sig en rejäl ansiktslyftning senaste veckan. Inte för att jag någonsin har sett Kousal (kanske någon landskamp, men kan inte erinra mig det) eller Kristo, men deras CV:n indikerar att de har möjligheter att lyckas. Också bra att få in rutinerade spelare som säkerligen är taktiskt drillade o.sv.
Kommentera