Brynäs IF

715128 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1901592

Sv: A propósito de nada
honken21: Frågan är om Forslunds skridskoåkning kommer att sticka ut lika mycket i SHL. Vi hörde ju också att Capo skulle vara en fantastisk skridskoåkare, vilket han säkert är i Tyskland, men det var ingenting som stack ut på SHL-nivå.

Känns som att anfallsuppsättningen fått sig en rejäl ansiktslyftning senaste veckan. Inte för att jag någonsin har sett Kousal (kanske någon landskamp, men kan inte erinra mig det) eller Kristo, men deras CV:n indikerar att de har möjligheter att lyckas. Också bra att få in rutinerade spelare som säkerligen är taktiskt drillade o.sv.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: är det verkligen någon skillnad öht på skridskoåkning i SHL och allsvenskan? Forslund själv var väl inne på att han inte tror det iaf. Snarare andra saker som skiljer.

Gillar också att han säger att han har ett bra skott. I jämförelsen med Mannberg blir han ju betydligt mer intressant då. Mannberg kan verkligen inte skjuta.

Har en bra magkänsla om Forslund!
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Fyfan alltså. Vi skulle haft den här matchen. Z's pinsamma utvisning ändrade matchen fullständigt. Varför ska Youtube lägga den här skiten på rekommenderade videos...
Kommentera