Brynäs IF

713107 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1908395

Sv: Matchtråd säsongen 2018 - 2019
Peja: Klart det finns svageheter i Boqvists spel. Men å andra sidan skulle han vara en fullfjädrad NHL-spelare om han la på sig lite muskler och dessutom var en bättre avslutare.

Men hur man än vrider och vänder på det så har han varit vår bästa spelare genomgående de här två matcherna. Samtidigt förstår jag inte logiken som vissa använder sig av. Vissa verkar tro att han är en sämre spelare än valfri övrig spelare i laget eftersom ingen annan har bränt så många chanser som han. Men anledningen till att han bränt så många chanser är att han från början lyckats skapa chanserna, ofta helt på egen hand.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Matchtråd säsongen 2018 - 2019
Skrubben: Som sagt, jag tror inte någon ifrågasätter Boqvists spel hittills. Alla är rörande överens om att han har spelat bra. Det beklämmande är ineffekviteten. I hans fall går det inte i vågor, ifjol gjorde han blott 3 mål och missade massvis med chanser. Han har varit konstant ineffektiv i A-laget. Därför är det extra tråkigt att han har inlett den här säsongen likadant - men tror samtidigt alla kan se att det finns tillräckligt mycket skicklighet i honom för att han ska kunna börja leverera mål. Det sitter nog i skallen.
Kommentera

Sv: Matchtråd säsongen 2018 - 2019
Skrubben:
Nicke D har skjutit en jävla massa hittills också...
Kommentera