Brynäs IF

713127 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1908893

Sv: Matchtråd säsongen 2018 - 2019
pekka85: Härligt Hockeykväll! Finns inget att klaga på. Karhunen och Forslund har spelat till sig sina platser. Palushajs gäng blir mosade. Tamefan domarna får godkänt! Skål Brynäsvänner!

Asklöf ska också ha beröm för sitt slit. Tvekar inte att gå in i närkamper eller vara först in i sargdueller. Trots att han är kortast och väger lättast i SHL.

Forslund duktig, får han något mål snart, så lossnar det nog lite mer för honom.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Matchtråd säsongen 2018 - 2019
Rackarns vad skönt med en seger igår!

Ännu en gång var det firma Alcén och Blomqvist som visade vägen i en viktig match. Sen är det ju bara att konstatera att Bertilsson är en back av världsklass. Nu får laget lite lugn och ro att fortsätta bygga på ett i grunden väl fungerande spel.

Ett par frågetecken som blev utropstecken är Forslund och Karhunen. Tycker båda verkligen tog chansen.

Ska man gå på dagsform så tycker jag att Forslund borde spela på Kristos plats även om Kristo var lite bättre igår och framförallt visar att han har ett bra passningsspel i sig. Jag tycker dock att vi på hans plats behöver en spelare som skapar målchanser och tar sig in på mål. Då är det oroande att fast Kristo spelar med två bra spelare och även i första PP så har han inte haft en enda målchans ännu. Han får lära sig av Forslund som använder sin fart för att ta sig mot mål, utmana backarna och gå hårt mot mål.

Kousal fortsätter att imponera och det är synd att vi inte har spelarmaterial nog för att spela honom som center. För det ska också sägas att Jensen spelar på en högre nivå igen. Tyckte förresten att även Rhodin visade lite mer igår och Asklöf är en krigare som har en hel del skicklighet också.

Slutligen så kunde man i gårdagens match skönja att vi har SHLs bästa backar. Alla var bra och även om jag är otroligt besviken på att inte Adam Boqvist spelar för oss i år så är Norin ett fynd.
Kommentera