Brynäs IF

713954 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1910541

Sv: Jaha
Axle San: Men min känsla är att det ändras för mycket. Har dock ingen superkoll på brynäs. Jag tycker inte tränare ska ändra så mycket i början av en säsong om nu inte spelet ser ut som skit vill säga. Man måste ge det lite tid och tro på det man gör.

Jag har sagt det förr att jag tycker Bulan är lite överskattad. Han hade ett bra slutspel och en hyfsad grundserie i Brynäs. Men det kanske är att svära i kyrkan.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Jaha
majk: Dessutom när statistiken säger att produktionen kommer att komma ändå. Det säger bara ännu mer hur lite man har koll på sådant i Brynäs. Trots att man får det serverat på ett silverfat denna säsong av Sportlogiq. Har man lågt PDO ska man verkligen sitta rätt lugnt i båten. Brynäs skottprocent är 3,6%!
Kommentera

Sv: Jaha
majk: när vi väl snackar om tränare så går det ju lysande för en tränare som inte många trodde på inför denna säsong, nämligen Tommy Jonsson. Mannen som aldrig ändrar i laget, han kör på med samma uppställning oavsett resultat. En av mina favorittränare som jag alltid stått bakom och trott på. Härinne sågades LHC fett för rekryteringen men än så länge går det ju fint.
Kommentera

Sv: Jaha
Bara å sälja en av våra baktunga backar å köpa en spetsforward. Sen går vi för gulden. ( Ge mig BZ jobb oxå på en gång) 😂
Kommentera