Brynäs IF

717221 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1911147

Sv: Matchtråd säsongen 2018 - 2019
kennys: Haha, herregud. Då är till och med Bengtzén bättre.

Mitt drömnamn är Thomas Johansson. Han var med och byggde upp Djurgården från när dom var nykomlingar till där dom är idag. Brynäs behöver en identitet igen. I min värld ska sportchefen stå för spelidén och sedan ska han anställa en tränare som kan implementera den. Där har Bengtzén misslyckats totalt. Han verkar inte veta vad han vill utan verkar gå på det tränarnamn som känns bäst och låter sedan honom sätta spelidén.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Matchtråd säsongen 2018 - 2019
Skrubben: Gå all in på Tjomme om ni har chansen. Han och Jocke har gjort ett grymt bra jobb i DIF.
Sen var han bara två år hos oss. Men han och Jocke fick oss i rätt riktning igen efter att spelat rätt tråkig ej spelförande defensiv hockey. Första säsongen som nykomlingar var det dock rätt förståeligt. Men andra säsongen hade vi så mycket spetsspelare utan att riktigt utvecklas åt rätt håll.
Robban, Jocke och Tjomme. Det är de tre namnen som har störst anledning till att vi utvecklats till en klubb som kan utmana om guld igen.
Kommentera

Sv: Matchtråd säsongen 2018 - 2019
Tycker PKn efter Växjö säger allt om Tommys nivå som tränare tyvärr. Att den alltid ödmjuke Hallam skrattar åt honom helt ohämmat säger en del om hur dumt det uttalande var.

Rönnberg och Hallam är två bra exempel också. Båda har jobbat i flera år på sin filosofi, ändrat smått men ändå behållit samma tänk. Tommy har under 1 år alltså lyckats skapa 5 spelidér som han tycker håller och är bra. Skrämmande.
Kommentera