Brynäs IF

712843 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1915549

Sv: Matchtråd säsongen 2018 - 2019
Fantastiskt skönt med 3 poämg,jag skrek som 2012 när Kellman satte pucken.

MEN..Vi spelar ju inte bra. Vad får vi ut av Kilström, Lundgren och Andersén ? Alla är ganska svaga såhär långt. Gunde var inte bra idag, men han är normalt sett bra.

Söderström är ju enligt mig bästa back idag, han visar mer än vad Adam Boqvist gjorde under någon av sina matcher i A-laget.

Men stort frågetecken för om Sjödda når ut, spelet finns inte där idag iaf.
I andra perioden rör vi knappt pucken.

Hur som helst, så jäkla skönt med 3 poäng och poäng flera matcher i följd. Kanske kan det göra att det lossnar ännu lite till.

Skål !
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Matchtråd säsongen 2018 - 2019
Davey85: Håller med om att spelet såg inte bra ut idag. Men jag tycker man ska vara försiktig med att dra allt för stora slutsatser kring det. Vi är ett väldigt stukat lag med dåligt självförtroende. Dessa matcher på hemmaplan man bara ”ska vinna” blir det oerhört tydligt hur nervösa spelarna blir. Likadant var det mot Timrå hemma. Matchen efter mot Skellefteå när ingen räknade med vinst, då kunde spelarna spela ut på ett annat sätt. Där kunde vi se vad det här laget faktiskt kan prestera.

Corsi från matchen nedan. Det är verkligen komiskt att Forslund, Alcén och Asklöf återigen levererar siffror på skrattretande dålig nivå. Det måste ske en förändring i den kedjan! Westfält bör komma in så fort det bara går.
Kommentera

Sv: Matchtråd säsongen 2018 - 2019
Davey85: Precis, vi vinner mot ett dåligt lag, men fan, vi är också usla idag. Hoppas verkligen vi kan höja oss. Lortörebro va sjukt dåliga!
Kommentera

Sv: Matchtråd säsongen 2018 - 2019
Davey85: han visar mycket mer än Adam Boqvist, tycker nästan Adams aktier blev mindre och mindre i A-Laget

Jensens kasse var ju den individuellt bästa prestationen också. värdefull för laget eller hur pettis
Kommentera

Sv: Matchtråd säsongen 2018 - 2019
Davey85: Tycker Lundgren inte ska räknas in med de andra två, då han faktiskt varit bra hittills.
Kommentera