Brynäs IF

713086 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1915566

Sv: Matchtråd säsongen 2018 - 2019
Davey85: Håller med om att spelet såg inte bra ut idag. Men jag tycker man ska vara försiktig med att dra allt för stora slutsatser kring det. Vi är ett väldigt stukat lag med dåligt självförtroende. Dessa matcher på hemmaplan man bara ”ska vinna” blir det oerhört tydligt hur nervösa spelarna blir. Likadant var det mot Timrå hemma. Matchen efter mot Skellefteå när ingen räknade med vinst, då kunde spelarna spela ut på ett annat sätt. Där kunde vi se vad det här laget faktiskt kan prestera.

Corsi från matchen nedan. Det är verkligen komiskt att Forslund, Alcén och Asklöf återigen levererar siffror på skrattretande dålig nivå. Det måste ske en förändring i den kedjan! Westfält bör komma in så fort det bara går.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Matchtråd säsongen 2018 - 2019
Skrubben: Säga vad man vill om corsi och vad det säger men den enormt låga procenten på Alcén är extremt talande. 40% är, trots vilka situationer man matchas i, uselt. Varför tycker folk att det ser ut som Alcén kämpar så mycket? Ja, han får ju jaga puck hela tiden eftersom han inte kan göra något konstruktivt med den själv.
Kommentera