Brynäs IF

715144 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1945643

Sv: Silly season 18/19
Skrubben: Jag såg då inga större ljusglimtar iaf mer än att Boqvist lyckades sätta ett friläge och att Jocke i målet storspelade som vanligt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season 18/19
Forsberg 1978: Jag tyckte det såg bättre ut igår än innan uppehållet. Nu spelar ju Luleå ingen sprudlande hockey som ger gåshud över ryggen så kanske svårt att dra för stora växlar av det.
Men jag tycker att vi stundtals spelar bättre än förut, utan att för den skull göra en kanonmatch. En helt ok match från vår sida.
Enda jag var riktigt missnöjd med igår var tredjekedjan som jag tycker bara står och trampar vatten. Tycker inte dom kommer någonstans alls.
Delvis likvärdigt med vår andrakedja förutom att jag faktiskt tyckte att Sallinen var bra igår. Visst som någon svarade mig igår så tappade han puck någongång men i det stora hela så gör han en bra insats.
Kousal håller jag nog inte riktigt med Huge då han känns relativt trög. MEN det syns så otroligt jävla tydligt och har gjort det väldigt länge nu.. herrejösses vad de två saknar en bättre spelare brevid sig. Inget ont om Rohdin men han har ju inte ens 5% av de kvaliteer jag vill se i en andrafemma.
Kommentera