Brynäs IF

713373 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1945816

Sv: Silly season 18/19
Lunkan: Vad har ni rökt för något? ;-)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season 18/19
JanT:
Okej för att återgå till hocleyn.

Har en liten tanke. Det är väldigt väldigt sällan Sunkan toppar laget med dom hetaste spelarna/går ner på folk. Även Sjödda hade stora problem med just den tränar biten.

Om jag själv får säga så är duktiga matchcoacher experter på sånt. Och det brukar oftast resultera i ett väldigt bra resultat.

Minns att Tommy Jonsson (framför allt guldåret) var otroligt vass på att gå ner på bara 3 kedjor och spelade bara dom som var heta. Gick ju rätt bra den säsongen.

Vill minnas att även Bulan var väldigt aktiv just med den modellen. Framförallt under finalsäsongen och i det magiska slutspelet.

Men både TJ och Bulan körde det som ett system även under serielunken. Med ett härligt resultat.

Hoppas Sunken blir vassare på just den biten. Iaf till nästa säsong, då vi går mot en ny säsong och en ny satsning från start. Kanske kan även den tredje tränaren som ska in (21.Molin) komma med intressanta idéer om just toppning i sista perioden. Och det oavsett resultat på tavlan. Det handlar ju trotts allt om att vinna och ta sig så högt och långt som möjligt. Kan man som breddspelare eller spetsspelare inte ta en bänkning på rätt sätt så bör man inte satsa på en elitkärriär. Enligt mig.

Vet att Sjödda bänkade Boqvist (med all rätt) nån match i början av säsongen. Och jag ska vara helt seriös. Jag tror Boken fick sig en ordentlig wake up call. Efter just den matchen och fram till idag har han inte gjort mycket fel. Och de nonchalanta spel som han stundtals visade upp i början är som borta.

Tycker Mange och Micke bör skicka fler såna typer av signaler nu när det börjar hetta till. Tänker då främst på spelare som Lundgren, Danielsson, Blomqvist. Men även Andersén vissa matcher och även Alcén. Tycker man ska kräva mer av alla dessa herrar. Tror faktiskt inte det är skit kul för en lagkamrat att få mindre istid än en spelare som är totalt under isen.

Over and Out. Ingen ny idag heller... tiden går.
Kommentera

Sv: Silly season 18/19
JanT: Vad har ni rökt för något? ;-)

om jag varit snowboardåkare så hade jag svarat
-”a half pipe”
Kommentera

Sv: Silly season 18/19
JanT:

Kanilbalbarnet till mamman
-Mamma ska man äta kycklingen med fingrarna?
-Nej fingrarna äter man separat.
Kommentera