Brynäs IF

715244 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1949058

Sv: A propósito de nada
Axle San: Ja men då är vi lika..där och jag är så less på folk som försvarar förfallet som vi ser med vårt kära Bif.! Att det finns människor här som är glada åt ett icke spelande Bif..ett lag som en sportchef la grunden till och som vissa härinne försvarade när vi påpekade detta förut och som nu kör någon slags matchostil med massa omformuleringar osv..Jag älskar brynäs om de så blir 1 12 kval allsvenskan MEN när det finns vissa härinne som har så svårt att se verkligheten i vitögat då blir jag så jädra less...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Stefan R 63: Förfall var kanske att ta i och vissa kanske skulle må bra av att inte bara titta bakåt.
BZ är borta, Palushaj är borta, Clark är borta och om vi ser lite nyktert på de två spelarnas karriärer så byter de lag lika ofta som du byter kalsonger. Sådana spelare är ingenting man bygger långsiktigt med och det fick Brynäs och BZ erfara.
Det är dags att se framåt istället och inse att det inte är några få stjärnor som gör ett lag utan det är grunden som stjärnorna ska stå på som måste vara stabil och det är där utmaningen ligger.
Det kan också vara bra att mitt emellan framåt och bakåt se att det finns ett nu också med ett Brynäslag som faktiskt är aningen bättre än de har ett rykte om sig (här på forumet) att vara trots avsaknaden av de fixstjärnor som nu eventuellt har slarvats bort.
Kommentera