Brynäs IF

713373 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1949062

Sv: A propósito de nada
Stefan R 63: Förfall var kanske att ta i och vissa kanske skulle må bra av att inte bara titta bakåt.
BZ är borta, Palushaj är borta, Clark är borta och om vi ser lite nyktert på de två spelarnas karriärer så byter de lag lika ofta som du byter kalsonger. Sådana spelare är ingenting man bygger långsiktigt med och det fick Brynäs och BZ erfara.
Det är dags att se framåt istället och inse att det inte är några få stjärnor som gör ett lag utan det är grunden som stjärnorna ska stå på som måste vara stabil och det är där utmaningen ligger.
Det kan också vara bra att mitt emellan framåt och bakåt se att det finns ett nu också med ett Brynäslag som faktiskt är aningen bättre än de har ett rykte om sig (här på forumet) att vara trots avsaknaden av de fixstjärnor som nu eventuellt har slarvats bort.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Axle San: gillar din positivism men tex clark var hos oss två säsonger o hade nog varit kvar 1 till..Hans värde som hockespelare steg ju i värde hos oss!.Vi har en grund med jocke gunde bertil boqvist kellman. + några till men vi saknar ju spets! Dagens lag jobbar o sliter det kan ingen ta ifrån dem men i mina ögon saknas det skills för att ta sig långt i ett slutspel..
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Axle San: Word!
Kommentera